ДЕКОРАЦИЯ ЗА ПЛОЧКИ - САМОЗАЛЕПВАЩИ, ВОДОУСТОЙЧИВИ СТИКЕРИ ЗА ПЛОЧКИ ВИНТИДЖ МАРОКО СТИЛ

8,40 лв. 10,00 лв.
  • Кат. номер: 703
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Имате нужда от ОСВЕЖАВАНЕ и ПРОМЯНА в своя дом? Трябва да ПРИКРИЕТЕ стари дупки или дефекти? Искате нещо НОВО и МОДЕРНО? Направете ПРОМЯНА във Вашата кухня, трапезария или баня, използвайки собствената си креативност, за да придадете уникален вид и усещане на помещението си. Лесен, надежден и бърз начин да преобразите дома си, а след това да се радвате на новия облик. Изящен графичен дизайн за стилни съчетания в интериора, който ще внесе изтънчено излъчване.

 

ИЗБЕРЕТЕ НАШИТЕ САМОЗАЛЕПВАЩИ, ВОДОУСТОЙЧИВИ СТИКЕРИ ЗА ПЛОЧКИ


Wallart Decor ви предлага лесен и бърз начин да актуализирате дома си, без бъркотия и големи ремонти, без майстори, без лепила. Лесно и бързо ще се справите сами с монтажа на нашите стикери, необходими са малко инструменти и креативност.

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА
• Подходящ за стенни плочки, фаянс, керамика, стъкло, метал, боядисана стена, гипсокартон, запечатано дърво, линолеум в кухнята, фолио, баня, душ или всякакви ГЛАДКИ повърхности.
• Изработен от първокачествен самозалепващ се винил (ПВЦ фолио) 0,1 мм, печат с Латексови мастила, без мирис, UV защитени, високо ниво на издръжливост и устойчивост на надраскване.
• ВОДОЗАЩИТЕН, подходящ за душ и зад кухненска мивка
• Подходящ за гладка и чиста повърхност върху стари плочки, керамика, стъкло, метал или гладко боядисана стена, линолеум
• ПРЕМАХВАНЕ без следи от лепило, идеално за наематели
• 100% покритие на старата основа, леки кривини и стари дупки.

 

Това са плоски винилови стикери, въпреки че изглеждат много триизмерни за някои дизайни и умишлено имитират истинска плочка.

 

Стикерите са в комплекти от 6 бр, 12бр, 24бр. Може да направите поръчка според Вашите нужди като комбинирате комплектите до получаване на нужното количество. Изпълняваме нестандартни поръчки по Ваши размери без допълнителни такси във всякакви количества и размери, или Ваш дизайн или Ваша идея, която можем да проектираме и изработим. Стикерите се изработват след потвърждаване на поръчката. Възможност за изработка на мостри за сравняване на размери и цветове.


Точното измерване е много важно. Стикерите НЕ трябва да покриват фугиращи линии. Твърде голям стикер ще се качва върху фугата и така стикера няма да е траен и ще се отлепи.
Моля, свържете се с нас, за да коригирате размера.


Забележка:

Този модел стикер не става за под. Стикерите не са ударо и огнеустойчиви.
Снимката за кухня / баня е само с илюстративна цел.
Поради различията в индивидуалната настройка на цвета на монитора, действителният цвят може да се различава от картината, но ние се постарахме с всички сили да представим непроменената снимка.

 

МОНТАЖ НА СТИКЕРИ ЗА ПЛОЧКИ

Необходими инструменти: Макетно ножче, препарат за почистване, суха кърпа.

Почистете добре повърхноста с препарат за отстраняване на мазни петна, забършете с чиста кърпа или хартия. Уверете се че повърхноста е чиста и суха. Отлепете 4-5 сантиметра от горната част на стикера и потгънете добре хартиеното гръбче на стикера.

Позиционирайте стикера върху желаното място и фиксирайте горната обелена част от стикера. Можете лесно да го отлепите и репозиционирате ако не е желания резултат. Отсранете останалата хартиена подложка от стикера и го притиснете към основата със кърпа. Отстранете останали балончета (може да отлепите частично стикера и да избутате балончетата с кърпа). Притиснете добре всички външни страни на стикера за да се залепят добре ръбовете. За по-здраво залепяне и по голяма трайност на стикера може да се нагреят леко ръбовете на стикера с сешоар за коса или пистолет за горещ въздух и да се притиснат отново с кърпа.

 

 

Вижте и видеото за монтаж.      ТУК    

 

 

Доставка

Колко ще платя за услугата за доставка?

 

 

Доставката ДО ОФИС НА ЕКОНТ e около 6.00 лв!

Доставка до посочен от вас адрес цената е около 8.00 лв.

Доставка над 150 лв. е БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС ЕКОНТ*

Връщането на артикул е за сметка на получателя.

 

 

Колко време ще отнеме пристигането на моята поръчка?

 

Партньор за доставка: Еконт Експрес.

Може да бъде изпратена на избран от Вас адрес (домашен, служебен и др. и никога до пощенска кутия)

 Стандартна доставка между 2 и 3 работни дни и за изработка на изчерпан продукт  между 3 и 5 работни дни.

Гаранция за удовлетвореност

В случай, че закупеният от Вас продукт не отговори на очакванията Ви, Вие може да го върнете в срок до 30 дни в състоянието както е получен и след получаването му и ние ще възстановим заплатената от вас сума.

 

Доверете ни се:

 

- над 99% от клиентите харесват и биха препоръчали продукта

- качествено обслужване, гаранция за удовлетвореност от покупката

 

Монтаж

ФОТОТАПЕТИ

HP PVC-free тапет.


- напръсква се с вода, за да се активира лепилото

- лепи се със застъпване на панелите от 1см

- притиска се с влажна гъба или кърпа от горе надолу - през центъра

- корекции се правят преди лепилото да е стегнало

 

Виж видеото:

 

 

Панели за стена

 

Изработени са от висококачествен пенокартон  с каширано върху него фолио с фотореалистично качество. В комплект към всеки декоративен панел получавате и двойнолепящи лепенки за лесен монтаж към стената. При монтажа на панелите е заложено 2см отстояние един от друг и отстояние от стената 2мм /дебелината на двойнолепящата лента/.

 

Стикери

 

1. За най-добри резултати, първо почисти добре от прах и замърсявания избраната за монтажа на стикера повърхност - с помощта на мека, влажна кърпа.

2. Сложи стикера върху удобна равна повърхност (напр. маса или кухненски плот) и притискай силно за известно време горния защитен слой на апликацията (лицевата му страна) с гумена шпатула или стара кредитна карта - по този начин отделните слоеве на стикера (винил, фолио, хартия) ще се "разработят" по-добре.

3. Сега постави стикера върху стената с лицевата му страна към теб като го придържаш в желаната позиция с едната си ръка, а с другата - маркирай ъглите му с молив така, че по-късно лесно да откриеш очертанията. Постави стикера настрана и провери равната отдалеченост на маркираните точки от пода с помощта на рулетка.

4. Върни се със стикера отново на удобната равна повърхност и го постави там, този път с лицевата му страна (аплкацията) надолу. Отстрани белия хартиен гръб на стикера, плъзгайки го бавно и много внимателно спрямо лепнещата страна.

5. Вземи стикера без хартиен гръб и го поднеси към стената, приближавайки го плавно до предварително маркираната с молива позиция. След като го напаснеш добре към очертанията, започни да притискаш леко четирите му краища.

6. С помощта на гумената шпатула (или стара кредитна карта) започни да притискаш внимателно прозрачния защитен слой на стикера към стената с плавни движения отвътре - навън, фиксирайки го към отвесната повърхност.

7. Когато лепящият гръб е вече добре фиксиран и напълно прилепнал към стената, започни бавно да изтегляш прозрачния защитен слой от финалната апликация на стикера.

 

Връщане и рекламации

Връщане/Отказ от сключен договор

 

Важно е да се отбележи, че фототапети и тапети изработени по размер на клиента, с добавени надписи, променени цветове и каквито и да е други корекции, различаващи се от стандартните модели предлагани в сайта, са персонализиран продукт, който е „направен по поръчка“ и е уникален за всяка стена. Такива стоки се наричат индивидуално отпечатани тапети и фототапети. Съгласно чл. 57, т. 3 от ЗЗП потребителят не може да упражни право на отказ за стоките, изработени по индивидуална поръчка на Потребителя. Тези стоки са поръчани от потребител(клиент) в интернет сайта и същите не са изработени предварително, а се изработват и доставят при конкретна поръчка.

 

Рекламации

Продуктът/ите трябва да бъде проверен/и за дефекти преди монтаж, тъй като не можем да приемем рекламация за вече монтиран на стената продукт.

 

Ако има проблем с вашия тапет или фототапет, първото нещо, което трябва да направите е да се свържете с нас в рамките на 30 дни след получаване на продукта/ите. Можете да направите това като се обадите на 0893 69 80 89 или изпратите официален имейл на wallartdecor.bg@gmail.com, като добавите и снимки, които ясно да показват проблема.

 

След проверка на снимките, нашият екип ще ви предостави подробна информация за причината за проблема. Ако сметнем, че това се дължи на фактори, които са извън нашия контрол, или поради злоупотреба от клиента или свързани трети страни, ние не можем да поемем отговорност за загуби или щети и няма да бъде възстановена сумата, заплатена от Вас. 

 

Ако след преглед на снимките установим, че проблемът е породен от причини, които са под наш контрол (като дефекти по време на печат, разминаване в цветовете на отделните панели, дефектен материал), ще бъдем повече от щастливи да поемем отговорност и ще заменим с нов продукт със същите производствени параметри възможно най-скоро. 

 

Моля, бъдете внимателни, когато монтирате сами фототапетите или наемате други, които извършват подобна услуга. При неправилен монтаж не можем да компенсираме разходите, нито да носим отговорност за грешката.