Детски фототапет с китове

81,00 лв.
Ново
  • Кат. номер: 833
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Мечтаете за красив и модерен дом, офис или място за почивка? Нуждаете се от промяна в интериора, освежаване на пространстото или прикриване на проблемни стени? Нашите фототапети ще направят дома ви точно такъв - красив и уютен. Преобразете дома си - бързо и лесно, забавлявайки се с цялото семейство. Изберете от множеството разнообразни снимки, дизайни, елементи, класически линии и флорални мотиви.

 

Създайте неповторима атмосфера на Вашите помещения с монтиране на фототапети по готов или индивидуален дизайн! За цялото помещение, за определена стена или като акцент на избрано от Вас място, фототапетите ще променят пространството, създавайки приятен и модерен уют. 
Латексовата технология на печат гарантира наситени цветове с отличими контури, без миризми, устойчивост на надраскване, възможност за почистване, без избледняване.

 

Изберете от Нашите дизайни с Ваши рамери.

Ако желате различен размер от тези които предлагаме, напишете точните размери който желате в полето за коментар на поръчката. Наш служител ще се свърже с Вас за цена. Цената е 27лв на квадратен метър.

Фототапета ще получите на вертикални платна с ширина 60-70 см в зависимост от избраните размери със застъпване от 1 см на платната. Ще добавим и допълнителни 2 сантиметра от всички страни на фототапета за да се избегнат грешки при монтажа и разлика в нивата на стените.

 

Информация за материала на фототапета

HP PVC-free - екологичен самозалепващ фототапет без ПВЦ съдържание с матов финиш. Сухото лепило на гърба на фототапета спомага за лесен, чист и бърз монтаж само с вода, без купуване на лепила и наемане на майстори. Високата сертификация за безопасност го прави подходящ за поставяне в кухни, всекидневни и детски стаи, училища и болници.

 

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним и изпратим поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 5 работни дни.

 

Не се колебайте да се свържете с нас за Ваш индивидуален проект. 

 

Как да монтирам тапета?

Вижте видеото 

 

Необходими инструменти:

Пулвелизатор с чиста вода, суха кърпа, макетен нож, шпатула.

 

 

Доставка

Колко ще платя за услугата за доставка?

 

 

Доставката ДО ОФИС НА ЕКОНТ e около 6.00 лв!

Доставка до посочен от вас адрес цената е около 8.00 лв.

Доставка над 150 лв. е БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС ЕКОНТ*

Връщането на артикул е за сметка на получателя.

 

 

Колко време ще отнеме пристигането на моята поръчка?

 

Партньор за доставка: Еконт Експрес.

Може да бъде изпратена на избран от Вас адрес (домашен, служебен и др. и никога до пощенска кутия)

 Стандартна доставка между 2 и 3 работни дни и за изработка на изчерпан продукт  между 3 и 5 работни дни.

Гаранция за удовлетвореност

В случай, че закупеният от Вас продукт не отговори на очакванията Ви, Вие може да го върнете в срок до 30 дни в състоянието както е получен и след получаването му и ние ще възстановим заплатената от вас сума.

 

Доверете ни се:

 

- над 99% от клиентите харесват и биха препоръчали продукта

- качествено обслужване, гаранция за удовлетвореност от покупката

 

Монтаж

ФОТОТАПЕТИ

HP PVC-free тапет.


- напръсква се с вода, за да се активира лепилото

- лепи се със застъпване на панелите от 1см

- притиска се с влажна гъба или кърпа от горе надолу - през центъра

- корекции се правят преди лепилото да е стегнало

 

Виж видеото:

 

 

Панели за стена

 

Изработени са от висококачествен пенокартон  с каширано върху него фолио с фотореалистично качество. В комплект към всеки декоративен панел получавате и двойнолепящи лепенки за лесен монтаж към стената. При монтажа на панелите е заложено 2см отстояние един от друг и отстояние от стената 2мм /дебелината на двойнолепящата лента/.

 

Стикери

 

1. За най-добри резултати, първо почисти добре от прах и замърсявания избраната за монтажа на стикера повърхност - с помощта на мека, влажна кърпа.

2. Сложи стикера върху удобна равна повърхност (напр. маса или кухненски плот) и притискай силно за известно време горния защитен слой на апликацията (лицевата му страна) с гумена шпатула или стара кредитна карта - по този начин отделните слоеве на стикера (винил, фолио, хартия) ще се "разработят" по-добре.

3. Сега постави стикера върху стената с лицевата му страна към теб като го придържаш в желаната позиция с едната си ръка, а с другата - маркирай ъглите му с молив така, че по-късно лесно да откриеш очертанията. Постави стикера настрана и провери равната отдалеченост на маркираните точки от пода с помощта на рулетка.

4. Върни се със стикера отново на удобната равна повърхност и го постави там, този път с лицевата му страна (аплкацията) надолу. Отстрани белия хартиен гръб на стикера, плъзгайки го бавно и много внимателно спрямо лепнещата страна.

5. Вземи стикера без хартиен гръб и го поднеси към стената, приближавайки го плавно до предварително маркираната с молива позиция. След като го напаснеш добре към очертанията, започни да притискаш леко четирите му краища.

6. С помощта на гумената шпатула (или стара кредитна карта) започни да притискаш внимателно прозрачния защитен слой на стикера към стената с плавни движения отвътре - навън, фиксирайки го към отвесната повърхност.

7. Когато лепящият гръб е вече добре фиксиран и напълно прилепнал към стената, започни бавно да изтегляш прозрачния защитен слой от финалната апликация на стикера.

 

Връщане и рекламации

Връщане/Отказ от сключен договор

 

Важно е да се отбележи, че фототапети и тапети изработени по размер на клиента, с добавени надписи, променени цветове и каквито и да е други корекции, различаващи се от стандартните модели предлагани в сайта, са персонализиран продукт, който е „направен по поръчка“ и е уникален за всяка стена. Такива стоки се наричат индивидуално отпечатани тапети и фототапети. Съгласно чл. 57, т. 3 от ЗЗП потребителят не може да упражни право на отказ за стоките, изработени по индивидуална поръчка на Потребителя. Тези стоки са поръчани от потребител(клиент) в интернет сайта и същите не са изработени предварително, а се изработват и доставят при конкретна поръчка.

 

Рекламации

Продуктът/ите трябва да бъде проверен/и за дефекти преди монтаж, тъй като не можем да приемем рекламация за вече монтиран на стената продукт.

 

Ако има проблем с вашия тапет или фототапет, първото нещо, което трябва да направите е да се свържете с нас в рамките на 30 дни след получаване на продукта/ите. Можете да направите това като се обадите на 0893 69 80 89 или изпратите официален имейл на wallartdecor.bg@gmail.com, като добавите и снимки, които ясно да показват проблема.

 

След проверка на снимките, нашият екип ще ви предостави подробна информация за причината за проблема. Ако сметнем, че това се дължи на фактори, които са извън нашия контрол, или поради злоупотреба от клиента или свързани трети страни, ние не можем да поемем отговорност за загуби или щети и няма да бъде възстановена сумата, заплатена от Вас. 

 

Ако след преглед на снимките установим, че проблемът е породен от причини, които са под наш контрол (като дефекти по време на печат, разминаване в цветовете на отделните панели, дефектен материал), ще бъдем повече от щастливи да поемем отговорност и ще заменим с нов продукт със същите производствени параметри възможно най-скоро. 

 

Моля, бъдете внимателни, когато монтирате сами фототапетите или наемате други, които извършват подобна услуга. При неправилен монтаж не можем да компенсираме разходите, нито да носим отговорност за грешката.